Om Corona Music

Det hele begyndte...

...i slut-80'erne, hvor jeg (Henrik Birk Aaboe) som musikstuderende med stor passion kastede sig over de kreative muligheder der lå i at benytte Musikvidenskabs 16-spors analoge studie med båndmaskiner, keyboards, outboard-effekter m.v.

Sideløbende med jobs som musiker, musiklærer, arrangør og komponist blev indspilningsopgaverne hyppigere, og i 1997 investerede jeg i mit første digitale system til indspilning: Pro Tools. I 2000 sprang jeg ud som selvstændig på fuldtid med oprettelsen af Corona Music, som fra dag ét var både indspilningsstudie, forlag, booking, webshop og pladeselskab.

I 2011 måtte jeg erkende, at den brede vifte af ydelser var for stor en mundfuld, og derfor blev alt andet end indspilningsstudiet lukket ned! Det var en svær beslutning, men – set i bakspejlet – den helt rigtige; i dag nyder jeg at være tilbage i den rolle, hvor det kreative er helt i centrum. Hver eneste dag byder på nye spændende kunder i studiet, og det er lige fra fuldtids professionelle til "glade amatører". Fra solister på topplan til 6. klasses folkeskoleelever, som bare gerne vil have oplevelsen med i bagagen. Jeg nyder det hele til fulde, så længe glæden ved det at skabe musik er til stede.

 
JoomShaper